Resurse materiale

Resurse Materiale

Săli de grupă dotate la standarde, cu suprafețe între 27 și 48 m2 şi suprafețe vitrate mari, caracteristici care asigură cubajul de aer şi luminozitatea necesare desfășurării procesului instructiv-educativ în condiții optime. Spaţiul educativ este organizat pe centre.

 • Library Center: Cartea – lume fermecătoare, plină de idei care ne ajută să conturăm propria noastră poveste
 • The Art Center: Copiii descoperă o lume plină de culoare pictând şi desenând şi îşi dezvoltă creativitatea.
 • Computer Center: Sunet, culoare, feţe zâmbitoare şi o informaţie nouă pentru fiecare
 • Home Living Center: În căsuţele de la grădi’ comunicăm, colaborăm, împărtăşim emoţii, verbalizăm acţiuni
 • Block Center: Copiii testează idei şi îşi folosesc imaginaţia construind castele (LEGO), întregind imagini (puzzle), etc.

Bloc alimentar propriu cu sala de masă cu aceleaşi caracteristici ca ale sălilor de grupă, meniu variat care asigură necesarul caloric, proteic şi vitaminic specific vârstei (carne de pui sau peşte, curcan, mânzat) fructe şi lactate zilnic

Bibliotecă, punct documentar, sală de şedinţe

În sprijinul derulării programului educativ, Smile, grădiniţa copiilor care zâmbesc în mii de culori, dispune de un fond de carte de peste 2500 volume (dintre care peste 1000 în limba engleză), flashcards, materiale ilustrate aprobate de MECTS. Smile acordă o atenţie specială dezvoltării fondului de carte din biblioteca proprie astfel ca aceasta să devină instrument de studiu şi dezvoltare continuă a echipei Smile.

Material didactic

 • Soft educațional în limbile română și engleză
  235 dvd-uri si cd-uri (PC games, enciclopedii, filme de animaţie şi documentare)
 • Jocuri şi jucării
  Punem la dispoziția copiilor materiale diverse, de la materiale din natură, la jocuri și jucării Orchard, Learning Resources, Lego, Chicco, Fisher Price, Ravensburger, Melissa&Doug, FoxMind, etc.